Jip op de mat voor de deur

Word jij onze nieuwe collega?

Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt is een interactieve expositie waar de nieuwste ontwikkelingen te ervaren zijn die ons brein vitaler kunnen maken. Deze ontwikkelingen komen allemaal voort uit een combinatie van psychologie en nieuwe technologieën (onder andere Virtual Reality).

Wij zijn op zoek naar gastheren-vrouwen/gidsen die de bezoekers verwelkomen en begeleiden tijdens hun bezoek aan het Hersenhuis. Ook het openen, waaronder het opstarten en afsluiten van de apparatuur, behoort tot de taken. Naast het begeleiden van de reguliere bezoekers kan het voorkomen dat je gevraagd wordt te helpen bij het begeleiden van groepen. Dit kunnen bijvoorbeeld scholen of bedrijven zijn.

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden als vrijwilliger. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen en je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek gaan we met elkaar onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Kom jij ons knusse team versterken?

Afbeelding
DSC_2095

NB We werken met een gedragscode en een verklaring omtrent gedrag. Deze VOG zal op onze kosten aangevraagd worden als je vrijwilliger bij ons wordt. Tevens is er een vertrouwenspersoon aan de Stichting verbonden.

Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt is een project van de Stichting Flo&Gro.

In het kader van uw privacy
Voor meer informatie kijk op de pagina van de privacy verklaring.