Twee klaprozen in een veld

Onze missie: het creëren van blije breinen

Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt is een project van de stichting Flo&Gro. De stichting is opgericht in de zomer van 2018 en heeft als doel het stimuleren van gezondheid, verbinding en geluk. Dit alles vanuit de wetenschap dat mensen die floreren gelukkiger, energieker en vitaler zijn. Ook leveren ze een positieve bijdrage aan hun omgeving. Deze mensen besmetten de wereld met gezondheid, zoals in wetenschappelijk onderzoek werd aangetoond ('The hidden influence of social networks', N. Christakis,  2010).

Onze missie is het creëren van blije breinen. We doen dit door de bezoekers van het Hersenhuis te verrassen met bijzondere ervaringen. Met een glimlach op het gezicht én een ervaring rijker verlaten de mensen Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken houden we onze toegangsprijzen laag. Vindt u het ook belangrijk om met elkaar te bouwen aan een positieve samenleving en wilt u ons daarmee steunen? Vul onderstaand formulier in en we nemen graag contact met u op.

Stichting Flo&Gro

Externe video URL

NB De Stichting Flo&Gro beschikt over de Culturele ANBI status. Dit betekent dat er een extra giftenaftrek geldt voor donateurs. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting het bedrag van de gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 x het bedrag. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen mogen 1,5 x het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Kijk voor meer informatie (jaarrekening, etc, etc) op de website van Flo n Gro.