"Was een superleuke ervaring! Zowel voor de kids als voor de ouders."

Ga voor iets originelers

Jij bent jarig. Je viert een jubileum. Het is het einde van het schooljaar. Je hebt een nieuwe baan, een nieuwe liefde of juist een oude liefde hervonden. Er is altijd wel een goede reden voor een feestje met je geliefden om je heen. In de tuin met een hapje en drankje? Wat dacht je van iets originelers. Neem die leuke mensen mee op een reis door hun brein. Gek idee? Te gek idee, zul je bedoelen. In Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt combineren we psychologie en technologie tot unieke belevenissen. Leuk en leerzaam voor jong en oud.

Hersenhuis-Familie-Uitje

Met de leukste mensen naar het leukste huis

Kom met de allerleukste mensen die je kent, naar het allerleukste huis van Leeuwarden. Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt is ideaal voor een inspirerend uitje met je familie, vrienden, geliefde of andere leuke mensen. Lach met elkaar, moedig elkaar aan, leer nieuwe dingen. Tijdens een bezoek aan het Hersenhuis kom je niet alleen alles te weten over je brein, je hebt ook een heel bijzondere tijd met elkaar.

Nieuwsgierig geworden naar het Hersenhuis? Reserveer snel je plek hier!

lovejam

Hey lovebird!

De vonken spatten er vanaf, maar die ene vraag heb je elkaar nog niet durven stellen? Geen nood, in het Hersenhuis zetten we je niet zomaar aan het werk. Wij kunnen ervoor zorgen dat jullie elkaar nog beter leren kennen, je een diepe connectie met elkaar voelt en dat je even écht tijd voor elkaar hebt.

Darejam-Tropisch-Eiland-Hersenhuis

Jullie verdienen dit net-even-anders-dan-anders uitje

Je hebt geen goede reden nodig om je vrienden uit te nodigen voor een spannend avontuur op een tropisch eiland. Het is geen escaperoom, maar probeer maar eens uit die hoge toren te ontsnappen. Er is namelijk maar één weg naar beneden… Durven jullie het aan? Een bezoek aan het Hersenhuis staat garant voor verbazing, verrassing en verwondering.

Benieuwd naar al onze belevenissen? Bekijk ze hier!

Buttons-Vrijwilligers-Hersenhuis

Je familie en vrienden in goede handen

Onze experiences zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen in de leeftijd van 8 tot 88. Je wordt je hele bezoek begeleid door één van onze zorgzame en enthousiaste vrijwilligers. Ze maken niet alleen de VR-bril voor je schoon, maar geven je achtergrondinformatie over alle belevenissen en maken je bezoek onvergetelijk. Benieuwd wie je tegen kan komen in het Hersenhuis? We stellen ons graag aan je voor.

Enorm zin gekregen om ons te komen bezoeken maar heb je toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op. We proberen je zo snel mogelijk een reactie terug te sturen!

Veelgestelde vragen

Is er een minimumleeftijd voor een bezoek aan het Hersenhuis?

In principe is het Hersenhuis voor jong en oud.  Voor kinderen onder 8 is het iets minder geschikt.

Is er een limiet aan de grootte van de groep?

Als de groep te groot is waardoor niet iedereen tegelijk de verschillende belevenissen kan doen, stellen wij voor om de groep te splitsen.

Kun je ook op de fiets komen?

Jazeker kan dat! Het Hersenhuis is goed bereikbaar op de fiets.

Kunnen we parkeren bij het Hersenhuis?

Het Hersenhuis ligt in een gebied waar alleen vergunninghouders kunnen parkeren. Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt. Zie voor parkeermogelijkheden onze contactpagina.

Is er prijsverschil tussen de verschillende parkeergarages?

Ja, de parkeergarage van het Hoeksterend is de goedkoopste.