Geschreven gastenboek quoteje

Leer over jezelf en over elkaar

Kom erachter hoe je collega's omgaan met stress. Vergelijk jullie meditatiescores. Beantwoord 36 vragen en kijk elkaar diep in de ogen. Of maak stiekem foto's van die ene collega die in slaap gevallen is met de slaaprobot... 

Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt staat voor een bijzondere ervaring die leuk is voor iedereen. Stap uit je comfortzone en leer ook nog wat over jezelf en elkaar.

Nieuwsgierig? Kijk of we een plekje vrij hebben in onze agenda!

Foto gastenboek en VR-bril

Op maat gemaakt

Neem voor een bezoek met je team of bedrijf contact met ons op. Wij kunnen dan samen met jullie een voorstel op maat maken. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het afwijken van de reguliere openingstijden, aanpassing van het programma als de groepsgrootte hierom vraagt of het organiseren van koffie, thee etc.

Vragen staat vrij — neem hier contact met ons op.

Buttons-Vrijwilligers-Hersenhuis

Jij en je collega's in goede handen

Onze experiences zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je wordt je hele bezoek begeleid door onze zorgzame en enthousiaste vrijwilligers. Ze maken niet alleen de VR-bril voor je schoon, maar geven je ook achtergrondinformatie over alle belevenissen en maken je bezoek onvergetelijk. Benieuwd wie je tegen kan komen in het Hersenhuis? We stellen ons graag aan je voor op de 'over ons' pagina.

Enorm zin gekregen om ons te komen bezoeken maar heb je toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op. We proberen je zo snel mogelijk een reactie terug te sturen!

Veelgestelde vragen

Kunnen we contant afrekenen voor de groep?

Onze voorkeur gaat uit naar pinnen en we kunnen u ook altijd. een factuur sturen achteraf.

Kun je ook op de fiets komen?

Jazeker kan dat! Het Hersenhuis is goed bereikbaar op de fiets.