Geschreven gastenboek quoteje

Leer over jezelf en over elkaar

Kom erachter hoe goed (of slecht) je collega's omgaan met stress en hoogtevrees, vergelijk jullie meditatiescores, stel elkaar 36 vragen en kijk elkaar diep in de ogen, maak stiekem foto's van die ene collega die in slaap gevallen is met de slaaprobot... 

Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt staat voor een bijzondere ervaring die leuk is voor iedereen. Stap uit je comfort zone en leer ook nog wat van jezelf en elkaar.

Nieuwsgierig? Kijk of we een plekje vrij hebben in onze agenda!

Foto gastenboek en VR-bril

Op maat gemaakt

Neem voor een bezoek met je team of bedrijf contact met ons op — wij kunnen een voorstel op maat maken voor jullie, bijvoorbeeld door af te wijken van reguliere openingstijden. En als het bezoek een grotere groep betreft kunnen we ook meedenken over andere activiteiten die tegelijkertijd plaats kunnen vinden, zodat we de groep kunnen splitsen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de beschikbare ruimte op dat moment.

Vragen staat vrij — neem hier contact met ons op.

Buttons-Vrijwilligers-Hersenhuis

Jij en je collega's in goede handen

Onze experiences zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je wordt je hele bezoek begeleid door één van onze zorgzame en enthousiaste vrijwilligers. Ze maken niet alleen de VR-bril voor je schoon, maar geven je achtergrondinformatie over alle belevenissen en maken je bezoek onvergetelijk. Benieuwd wie je tegen kan komen in het Hersenhuis? We stellen ons graag aan je voor.

Veelgestelde vragen

Voor welke groepsgrootte is het Huis geschikt?

Dat verschilt van de samenstelling van de groep. Als de groep te groot is om in één keer het Huis te beleven gaan we op zoek naar andere activiteiten die ermee gecombineerd kunnen worden. Dan wisselen de (kleinere) groepen elkaar af.

Kunnen we contant afrekenen voor de groep?

Onze voorkeur gaat uit naar pinnen en we kunnen u ook altijd. een factuur sturen achteraf.

Kun je ook op de fiets komen?

Jazeker kan dat! Het Hersenhuis is goed bereikbaar op de fiets.